Lid worden

OfficeStars is een uniek, professioneel en toekomstgericht platform voor alle (directie)secretaresses, management assistenten en personal assistants die een baan of opdracht zoeken in Nederland. Zowel ZZP’ers als professionals op zoek naar een baan in loondienst zijn van harte welkom!

Als je nu lid wordt van OfficeStars…

 • Sta je 12 maanden op de speciale OfficeStars pagina, waar werkgevers/opdrachtgevers je kunnen vinden. Door veelvuldig (proactief) contact tussen OfficeStars en het bedrijfsleven, worden bedrijven geprikkeld om bij een nieuwe vacature/opdracht eerst te zoeken binnen de database alvorens de vacature/opdracht wordt uitgezet op diverse kanalen. Voordeel voor de werkgever: geen stapel met honderden cv’s die gefilterd hoeven worden, geen administratieve afhandeling en zelf direct binnen de zoekmachine op de eisen selecteren. Als OfficeStar heb je een uitgebreide profielpagina inclusief foto en de mogelijkheid om je curriculum vitae te presenteren.
 • Ontvang je een uitgebreide cv check t.w.v. €18,95
  Een goed cv is essentieel bij de zoektocht naar een nieuwe baan/opdracht. Er is veel concurrentie en een werkgever ontvangt al gauw honderden sollicitaties op een vacature. Het is dus belangrijk om onderscheidend en positief opvallend te zijn. Bij de uitgebreide cv check wordt onder andere gecheckt of jouw cv voldoet aan de huidige eisen van een ‘goed’ cv. Daarbij ontvang je een uitgebreid rapport met verbeterpunten. Met de verbeterpunten heb je voldoende handvaten om van jouw cv een denderend succes te maken.
 • Heb je toegang tot de meest actuele vacatures/opdrachten binnen jouw vakgebied.
  OfficeStars gaat dagelijks op zoek naar de meest actuele vacatures/opdrachten binnen jouw vakgebied en maakt het sollicitatieleven een stuk eenvoudiger. Niet meer eindeloos zoeken naar de geschikte vacatures, maar 1 centrale plek waar je terecht kan voor al je sollicitatieactiviteiten.
 • Ontvang je hoge kortingen op professionele diensten om jezelf te promoten!
  Of je nu op zoek bent naar een baan in loondienst of als ZZP’er op zoek bent naar een opdracht, jezelf goed profileren op de arbeidsmarkt is een van de belangrijkste aspecten bij de zoektocht naar een nieuwe baan/opdracht. Jezelf goed op de kaart zetten vergt veel tijd, energie en kunde. OfficeStars biedt ter ondersteuning diverse professionele diensten aan, zoals het maken van een persoonlijke en zakelijke website, een cv make-over en profielfotografie. Als lid van OfficeStars krijg je maar liefst 25% tot 40% korting op deze diensten.
 • Gratis toegang tot OfficeStars netwerkbijeenkomsten.
  De netwerkbijeenkomsten worden 2 keer per jaar worden georganiseerd. Dé kans om niet alleen in contact te komen met collega OfficeStars, maar ook om lezingen en trainingen bij te wonen vanuit het bedrijfsleven. Tijdens deze bijeenkomsten zijn er tevens professionals aanwezig om live jouw cv en LinkedIn profiel te checken en zijn er mogelijkheden tot professionele profielfotografie.

Een lidmaatschap bij OfficeStars kost € 39,95 per jaar (incl. btw)

Klik hier om je te registreren als OfficeStar