CV Make-Over

CV Make-Over

€ 79,00 voor niet leden | € 47,50 voor leden

Op de huidige arbeidsmarkt is het van belang dat jouw cv opvalt tussen de andere cv’s. Een werkgever besluit vaak binnen enkele seconden of jouw cv de moeite waard is om volledig door te lezen. Zorg er daarom voor dat jouw cv er uitnodigend en overtuigend uit ziet.

Heb je moeite met het maken of het aanpassen van jouw cv?
OfficeStars pakt de verbeterpunten van jouw cv aan en zorgt voor een opvallende, maar professionele lay-out. Het cv zal hiermee zeker meer aandacht krijgen. Zowel starters op de arbeidsmarkt als ruim ervaren professionals zijn jou reeds voor geweest en hebben succesvol gesolliciteerd met het nieuwe cv.

Een CV Make-Over is altijd maatwerk. Jouw wensen/voorkeuren ontvangen we daarom graag. Het cv ontvang je altijd in word en pdf

Voorbeelden

De afbeeldingen rechts van de tekst zijn slechts voorbeeld cv’s. Hoe jouw cv er uit komt te zien is afhankelijk van jouw wensen, je foto en de gewenste kleur.

1

Voorbeeld 1

2

Voorbeeld 2

3

Voorbeeld 3

4

Voorbeeld 4

5

Voorbeeld 5

6

Voorbeeld 6

Bestel de CV Make-Over

Stap 1 van 3

33%
  • Kies hier de gewenste lay-out van het cv. De basiskleur kan je kiezen in het volgende veld. Wil je een heel ander type curriculum vitae? Kies dan voor "anders" en geef in het veld opmerkingen jouw wensen aan.